Skip to main content

NXG-4

NXG-4

CADDX ΚΕΝΤΡΟ Συναγερμού xGen Connect NXG-4, 4-16 ζώνες

Νέος Υβριδικός πίνακας xGenConnect, 4 ζωνών με δυνατότητα επέκτασης έως16 ζώνες(Ενσύρματες ή Ασύρματες). Διαθέτει 2 ξεχωριστά bus για σύνδεση συμβατών περιφερειακών συσκευών της σειράς NetworX και της σειράς xGen. Μπορεί ,με την προσθήκη ασύρματου Δέκτη, να δεχθεί έως 16 ασύρματα αισθητήρια + 8 keyfobs. Ενσωματώνει 10/100Base-T IP/LAN για επικοινωνία με κέντρο λήψης σημάτων, προγραμματισμό και διαχείριση μέσω της εφαρμογής Ultrasync+. Υποστηρίζει διπλασιασμό ζωνών, 4 partition, 40 χρήστες (με 4 ξεχωριστά profile ανά χρήστη) και καταγραφή έως 1024 συμβάντα στη μνήμη του. Διαθέτει 2 εξόδους ανοικτού συλλέκτη, 1 έξοδο για σειρήνα (Bell ) . Οι ζώνες μπορούν να υποστηρίξουν αντιστάσεις 3.3Κ, 4.7Κ και 4.1Κ. Δυνατότητα προσθήκης έως 24 επι συνόλου περιφερειακών συσκευών (max 16 πληκτρολόγια) και δυνατότητα ενσωμάτωσης IP καμερών οι οποίες είναι συμβατές με την εφαρμογή Ultrasync+. Οι διαστάσεις της πλακέτας είναι ίδιες με της πλακέτας NX-4 (Σειρά NetworX) ώστε να διευκολυνθεί η αναβάθμιση μια υπάρχουσας εγκατάστασης. Προγραμματίζεται μέσω πληκτρολογίου σειράς NXG, DLX-900 και web interface. Μπορεί να υποστηρίξει μπαταρία 12V έως 7Ah. Τάση εισόδου: 16.3VAC 40VA,Συνολικο Μέγιστο Ρεύμα Εξόδου Bell & Aux : 500mΑ@13.8V, Συνολικό Μέγιστο Ρεύμα Εξόδων Bus NX &NXG : 500mΑ@13.8V . Θερμοκρασία Λειτουργίας: 0 έως +55°C, Βάρος: 155gr, Διαστάσεις: 198 x 89 x 25 mm, Grade:2 Class II. Δεν περιλαμβάνεται μετασχηματιστής.

Η CADDX κάνει μια νέα προσθήκη στη γκάμα της και αλλάζει και πάλι τα δεδομένα στο χώρο του συναγερμού. Tο NXG-4, με 4 ενσωματωμένες ζώνες, 4 partitions, θα υποστηρίζει μέχρι 16 ζώνες, θα διαθέτει ενσωματωμένο IP , WiFi-4G (προαιρετικά). Πολλά από τα παρελκόμενα της CADDX, της οικογένειας networX μπορούν να συνεργαστούν με τη σειρά xGen Connect καθώς διαθέτει εκτός από 4-wire RS-485 xGen BUS επικοινωνίας (για περιφερειακά της σειράς NXG) και 3-wire BUS επικοινωνίας (της σειράς networX). Τα περισσότερα πληκτρολόγια και οι επεκτάσεις ζωνών από την υφιστάμενη σειρά της CADDX μπορούν να λειτουργήσουν και στο καινούργιο xGen αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά το βάρος που δίνει η CADDX στη συμβατότητα των περιφερειακών της και δίνοντας πλήρη ευελιξία στον τρόπο εγκατάστασης που θα επιλέξει ο εγκαταστάτης.

- 4 Ζώνες ενσωματωμένες

- Μέγιστες 16 ζώνες

- Μέγιστα 4 partitions

- Δεν περιλαμβάνεται μετασχηματιστής

- Μέγιστο 40 χρήστες, κάθε χρήστης μπορεί να έχει 4 προφίλ

- Μέγιστο 24 συσκευές (επεκτάσεις και πληκτρολόγια)

- Μέγιστο 16 πληκτρολόγια τόσο xGen όσο και NetworX

- Υποστηρίζει μέχρι 4 Tablet UX-TOUCH

- Υποστηρίζει διπλασιασμό ζωνών και πολλαπλή end-of-line resistor

- Υποστηρίζει UltraSync Video integration

- 3 προγραμματιζόμενες εξόδους ενσωματωμένες και 1 Σειρήνα

- Υποστηρίζει σενάρια and σκηνές προγραμματισμού logic

- 10/100Base-T IP/LAN connection

- Optional 4G/wifi plug-on module

- Built-in web server DLX900 programming software

- Supporting Osborne Hoffman alarm reporting in SIA and CID

- Υποστηρίζει Amazon Alexa και Google Assistant

  • Kατασκευαστής : CADDX
  • Ζώνες : 4-16
  • Οικογένεια : XGEN
  • Τύπος Σύνδεσης : ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ
  • Χρήστες : 100
  • Partitions : 4

Τηλέφωνο

e-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.