Θυροτηλεοράσεις

Easydoor Οθόνη 7'' αφής με μνήμη

7.5

Σύνδεση με 2 καλώδια χωρίς πολικότητα. Με νού στην οθόνη (OSD) για ρύθμιση χρόνου κλειδαριάς, ατζέντα κλήσεων ενδοσυνεννόησης κ.λ.π. Επίτοιχη τοποθέτηση. Διαστάσεις οθόν ης : 212x 139x 15mm

Easydoor Οθόνη 3, 5'' ανοικτής ακρόασης

3.5

Σύνδεση με 2 καλώδια χωρίς πολικότ ητα. Μενού στην οθόνη (OSD) για ρύθμιση χρόν ου κλειδαριάς, ατζέντακλήσεων ενδοσυνεννόησης κ.λ.π. Επίτοιχη τοποθέτηση. Διαστάσεις οθόνης : 220x 104x 20mm

Elvox Galileo

galileo-01

Μπουτονιέρα συναρμολογημένη σειράς Galileo εντοιχιζόμενη μπουτονιέρα θυροτηλεφώνων με 2 μπουτόν Εξοπλισμένη με 1 led για το φωτισμό των ονομάτων Κατάλληλη για θυρομεγάφωνα no.930, 930/836, 930Α και 930D.

Συνέχεια ανάγνωσης

Elvox Galileo Security

galileo

Μπουτονιέρα σειράς Galileo Security μπουτονιέρα θυροτηλεόρασης με 6 μπουτόν σε δύο στήλες και πλάκα από χυτό αλουμίνιο επεξεργασμένη με βερνίκι ανθεκτικό στους ατμοσφαιρικούς παράγοντες. Διαθέτει led για το φωτισμό του καρτελακίου ονόματος από άκαυστο υλικό.

Συνέχεια ανάγνωσης

Elvox Patavium

patavium

Μπουτονιέρα σειράς Patavium μπουτονιέρα για θυροτηλεοράσεις με 6 μπουτόν σε δύο σειρές με καρτελάκια για όνομα από άκαυστο υλικό. Κατάλληλη για εγκατάσταση κάμερας 558,559,559Α και 561. Συνοδεύεται από εντοιχιζόμενο κουτί από γαλβανισμένο ατσάλι και led για το φωτισμό των ονομάτων.

Συνέχεια ανάγνωσης

Διεύθυνση

Χορμοβίτου 241
Πειραιάς, 18546
Αττική

Τηλέφωνο

e-mail

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

e-genius.gr ...intelligent web software